RubenService BTW BE 0845.722.610 © Copyright. All rights reserved
Heeft u een vraag over uw computer of laptop? Duurt het opstarten soms wat langer dan nodig? Of als u een ander probleem ondervindt met uw toestel, ik ben er voor u! Hieronder vindt u slechts enkele opsommingen van mijn diensten.
Softwareproblemen : lukt het niet om een programma te installeren, of werkt een programma niet zoals behoren? Geen nood! Sofwareproblemen zijn in de meeste gevallen snel verholpen. Heeft u een klein probleem die snel opgelost moet worden? HULP OP AFSTAND kan hier een oplossing bieden.
Pc-schoonmaak : maakt uw computer meer lawaai dan nodig? Dan is de kans groot dat stof de boosdoener is. Dit kan vrij snel opgelost worden na een goede schoonmaakbeurt.
Virus en Malware verwijderen : uw computer reageert niet meer zoals het hoort? Uw internetbrowser toont u niet wat u gewoon bent? Waarschijnlijk is uw computer besmet met een virus, dit is in de meeste gevallen snel op te lossen.
Uw computer besturingssysteem herinstalleren : Dit hoeft niet altijd. Ik probeer eerst het probleem op te lossen met de middelen die beschikbaar zijn. De kans bestaat dat dit niet voldoende is. De volgende stap is uw systeem herinstalleren met de nodige back-ups.
Hardware vervangen : Als er zich een fout in de hardware bevindt, dan kan dit in de meeste gevallen verholpen worden door slechts 1 onderdeel te vervangen.
Harde schijf vervangen : Een harde schijf moet, om de levensduur te behouden, regelmatig onderhouden worden. Dit kan een standaard harde schijf zijn of een snellere SSD schijf. Ik kan u hierover adviseren, zo bepalen we samen wat nodig is voor uw toepassingen.
Computer & Laptop Service
Contact Contact
TABLET - SMARTPHONE - LAPTOP - PC - WEBDESIGN